Pagina 17 ~ Consumam de 3 luni carne de porc contaminata cu dioxinaData introducerii: 11-12-2008 Dupa ce, la inceputul saptamanii, Radu Roatis, presedintele Autoritatii Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), a negat vehement posibilitatea ca Romania sa fi importat carne de porc contaminata cu dioxina, ieri s-a aflat ca romanii consuma de trei luni carne contaminata, adusa din Irlanda prin alte tari. ANSVSA a recunoscut nu numai faptul ca s-a importat carne de porc cu dioxina, dar si ca mare parte din aceasta a fost deja consumata, relateaza Gardianul. Click aici pentru a citi tot articolulPagina 17 ~ Alte articole din acceasi categorie:Cromoterapia – Inconjurati-va de culori!Efectele curative ale afinelorCafeaua decafeinizata reduce riscul aparitiei diabetului de tip 2 la femeile aflate la menopauza
|
Cautare in siteUrmariti-ne pe Facebook
|