Pagina 13 ~ Ce fel de alimente trebuie sa consumam pe timp de iarna
Data introducerii: 31-01-2008
În perioada de iarnă este recomandat consumul anumitor alimente pentru ca organsimul să fie mai puternic în faţa răcelilor şi pentru a se menţine în formă. În primul rând, este vital să nu se evite consumul de citrice, susţin nutriţioniştii.
Fie că este vorba de portocale, lămâi sau grapefruit, cantitatea de vitamina C conţinută în acestea este foarte mare şi ajută foarte mult sistemul imunitar. Mai mult, vitamina C ajută la menţinerea sănătăţii celulelor. Un alt aliment, care nu trebuie să lipsească, este peştele.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:
Cei care se cred urati sunt bolnavi psihicMananci sarat, nasti baiatModalitati de prevenire a imbolnavirii de gripa aviaraYoga mareste sansele de a avea un copilTokio, orasul rafinamentului gastronomicPermisiune pentru cardiaci: un pahar cu vin pe ziUltrasunetele distrug tumorile canceroaseSucul de portocale mareste rezistenta organismuluiCinci moduri ca sa va detensionatiTigarile „light“ nu sunt deloc usoare Legumele si fructele, baza dietei de postNou vaccin impotriva canceruluiNumarul cazurilor de diabet in randul tinerilor s-a dublat intr-un anNumar alarmant de cazuri de sifilis la nou-nascutiPsihologii cred in visuriPROFESORUL DE NUTRITIE: Sughitul poate fi cauzat de alergii la alimente?Ministerul Sanatatii a castigat procesul cu farmacistii pentru pretul medicamentelorRecoltarea de celule stem - o solutie care poate salva viataFeriti-va de hepatita B!Copiii alaptati la san sunt mai inteligenti