Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ ePays, prima platforma de plata online a impozitelor si taxelor locale la nivel national

Data introducerii: 09-08-2010

ePays, prima platforma de plata online a impozitelor si taxelor locale la nivel nationalePays este un sistem deschis tutor contribuabililor detinatori de carduri autorizate si acceptate in tranzactionarea online.

Utilizarea acestui sistem duce pe de o parte la reducerea costurilor primariei iar pe de alta parte la cresterea gradului de colectare a impozitelor, taxelor, amenzilor la bugetul local, facilitate asigurata si de gradul de disponibilitate, 24/24h,respectiv 7/7 zile, 365 zile/an.

Reprezentantii e Payment Solutions S.R.L. considera ca implementarea acestei platforme de plati in cadrul portalului e-Romania ar asigura proiectului o realizare rapida, la nivel national, a obiectivelor urmarite si anume plata impozitelor si taxelor locale si a altor servicii printr-un singur punct de acces.

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Aveti grija ce scrieti pe internet. Angajatorii sunt cu ochii pe voi!Concurs online cu posibilitatea de angajare la MOL RomaniaAi chef de un film? Inchiriaza-l de pe YouTube!Atacuri critice vizeaza Internet Explorer si Adobe ReaderBCR, prima banca din Romania cu sucursala in Second LifeGoogle s-a saturat: Ne retragem din China!Romtelecom participa la o licitatie de 22 mil. lei la MECFondatorul Facebook: Intimitatea nu mai este o norma sociala in onlineSmartphone-ul Google ataca iPhone-ul in FrantaS-a lansat cele mai scump telefon Motorola: 3.900 euroGoogle Chrome urca in top 3 cele mai populare browsere webComputerul tableta Apple ar putea fi lansat in ianuarieGoogle da unda verde pentru limitarea accesului la continutul onlineGoogle Cloud dubleaza viteza internetului Noi tehnologii in suita de securitate Cum va arata internetul de maineUnui om ii ia 31.000 de ani sa acceseze toate paginile de pe Internet De azi companiile de telefonie trebuie sa deblocheze telefoanele mobileDe ce este Apple mai valoroasa pe termen lung decat GoogleOrange pune de vineri in vanzare iPhone 3GS
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook