Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ ePays, prima platforma de plata online a impozitelor si taxelor locale la nivel national

Data introducerii: 09-08-2010

ePays, prima platforma de plata online a impozitelor si taxelor locale la nivel nationalePays este un sistem deschis tutor contribuabililor detinatori de carduri autorizate si acceptate in tranzactionarea online.

Utilizarea acestui sistem duce pe de o parte la reducerea costurilor primariei iar pe de alta parte la cresterea gradului de colectare a impozitelor, taxelor, amenzilor la bugetul local, facilitate asigurata si de gradul de disponibilitate, 24/24h,respectiv 7/7 zile, 365 zile/an.

Reprezentantii e Payment Solutions S.R.L. considera ca implementarea acestei platforme de plati in cadrul portalului e-Romania ar asigura proiectului o realizare rapida, la nivel national, a obiectivelor urmarite si anume plata impozitelor si taxelor locale si a altor servicii printr-un singur punct de acces.

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Congresul telecom: Linux & broadbandPrin achizitia Yahoo, Microsoft se pregateste de revolutia softwareVodafone: 45% reducere a tarifelor pentru transferurile de date in roaming Vodafone vs. Orange in 2007Microsoft se imprumuta ca sa cumpere YahooDirectorul executiv al Google propune o alianta cu Yahoo! impotriva MicrosoftEricsson va concedia 4000 de angajatiGoogle vrea reclama interactiva in ziareVoteaza orasul Bucuresti pentru noua harta a jocului Monopoly!Samsung anunta noul GX-20 DSLRApple bate recordul la vanzarile de MacCamerele trec pe hardChina intrece SUA in numarul utilizatorilor de InternetRomania a scapat de ultimul loc din Uniunea Europeana la InternetMacBook Air: cel mai subtire laptop din lumeMatsushita si Google colaboreaza la producerea de televizoare conectabile la InternetCel mai mic ecran color SVGA din lumeMonitor curb, venit de pe alta planetaCD-ul a murit, traiasca HD-AACO noua tehnologie face telefoanele mobile mai inteligente
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook