Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Ziua Imnului National

Data introducerii: 29-07-2008

Ministerul Apararii, impreuna cu Ministerul Internelorii Reformei Administrative, Prefecturaii Primaria Generala a Municipiului Bucuresti organizeaza, marti, 29 iulie, intre orele 9:00-9:40, in Piata Tricolorului, din fata Palatului Cercului Militar National, o ceremonie publica dedicata Zilei Imnului National.

La eveniment au fost invitati reprezentanti ai unor institutii civileii militare, atasati militari straini acreditati in Romania, veterani de razboi, cadre militare in rezervaii in retragere.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Modificarea normelor de creditare pentru persoane fizice, in dezbatere publica pana la 31 iulie Tratat de Drept civil - Bunurile. Drepturile reale principale Taxa de prima inmatriculare. Anulari in instantaLegi promulgate de Presedintele Romaniei la data de 9 iulie 2008 Codul de bune practici nu contravine legislatiei concurentei Taxa pe poluare. Procedura de stabilireStatul roman, obligat sa plateasca despagubiri de 18.000 euro RAR a stabilit tarifele pentru expertiza tehnica A fost modificata Directiva privind permisele de conducereZiua Magistratului la Ministerul PublicFumatori, vi se pregateste cevaZiua Drapelului NationalOua de gaina. Standardul european de comercializareModificari ref. timbrul judiciarSistemul de Asistenta la Franare, obligatoriu pentru autovehiculele noi Noul prefect de Bucuresti este juristPosturile vacante la Parchetul de pe langa ICCJInterzicerea schimbarii destinatiei spatiilor verzi Numarul maxim de ore de munca pe saptamana va fi redusDobanda de referinta a BNR - iunie 2008
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook