Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 16 ~ Wilkinson, loveste din nou!

Data introducerii: 15-10-2007

Anglia s-a calificat în finala Mondialului de rugby pe mâna jucătorului care a eliminat de unul singur şi Australia în „sferturi".

Selecţionata Albionului s-a impus cu scorul de 14-9 în faţa Franţei şi va juca pentru a doua oară consecutiv finala Campionatului Mondial de rugby. Omul providenţial al „trandafirului" a fost, la fel ca şi în turneul final de acum patru ani, Jonny Wilkinson care, pe lângă placaje şi pase inspirate, a marcat şi 21 de puncte din cele 26 înscrise de englezi în ultimele două partide.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 16 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Africa de Sud, in finala CM rugbyJIGNITI DE BULGARIWilkinson, loveste din nou!ZENGA: 'CLAUDIU SI-A REVENIT'2007, anul in care si fotbalul a aderat la Europa Preliminarii EURO 2008/ Germania poate fi prima calificata la EUROScandal pe bilete!Seara campionilor: Romania - Olanda 5 - 5FIFA a aprobat ca baloanele de fotbal sa aiba un cip implantatMiraj sau realitate? Romania, o mina de aur pentru fotbalul italianVan Nistelrooy: Olanda si Romania se califica la EuropeneNapoli, chemat sa alunge blestemele Stiintei Mircea Rednic este noul antrenor al RapiduluiUn cangur a incurcat un raliu desfasurat in AustraliaCEL MAI PROST INCEPUT DE SEZON AL STELEI DIN ISTORIE!REDNIC: "VREAU LA RAPID DOAR UN AN! DACA IAU TITLUL, MA MAI GANDESC"BECALI: "DACA LACATUS VREA O SANSA LA STEAUA...SA MAI ASTEPTE!"Hagi l-a atacat pe Gigi BecaliCu chiu, cu vaiHamilton, Alonso si Raikkonen, finala in trei la Sao Paulo
Pagina 16

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook