Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Wilkinson, loveste din nou!

Data introducerii: 15-10-2007

Anglia s-a calificat în finala Mondialului de rugby pe mâna jucătorului care a eliminat de unul singur şi Australia în „sferturi".

Selecţionata Albionului s-a impus cu scorul de 14-9 în faţa Franţei şi va juca pentru a doua oară consecutiv finala Campionatului Mondial de rugby. Omul providenţial al „trandafirului" a fost, la fel ca şi în turneul final de acum patru ani, Jonny Wilkinson care, pe lângă placaje şi pase inspirate, a marcat şi 21 de puncte din cele 26 înscrise de englezi în ultimele două partide.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Emeric Ienei: 'Le-au tremurat pantalonii pe ei. M-am simtit umilit'LIGA I - ETAPA A 5-A (RESTANTA)Bute, mai bun ca DorofteiApune steaua! Nalbandian, invingatorul lui FedererRezultat Steaua - SevillaScor Sevilla - Steaua 2 - 1MARCA: "VICTIMA SI CALAUL SE INTALNESC DIN NOU"Steaua, totul sau nimicRapid bate totMeciuri de fotbal etapa a XI-a - 19, 20, 21 Octombrie 2007Mutu: 'Oalele s-au spart in capul meu'PAVEL SI PAVEL, MECI CU FRATII BRYANAu baut de 10.000 euroPleaca Victor Piturca?Rocky de Galati' vrea 'Centura cu Diamante'Romania la Euro 2008Multescu vine dupa puncteSTEAUA JOACA LA FOCSANI0-0 cu Franta, avantaj RomaniaBilete on-line la meciurile Stelei din Liga Campionilor
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook