Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Web designer – jobul anului 2013

Data introducerii: 17-06-2013

Care este viitorul in materie de job-uri? Viitorul consta in mediul online. Viata oamenilor se tehnologizeaza si totul se desfasoara in mediul online. Tabletele, laptopurile si telefoanele sunt obiecte indispensabile unei persoane din 2013. Asadar, jobul ideal este cel online.

Ce inseamna sa fii web designer?  Care sunt atributiile acestuia?  Intr-o agentie de web design lucreaza persoane creative care se ocupa de crearea grafica si de continutul unui site. Acestia stabilesc, in functie de cerintele clientilor, scopul site-ului, complexitatea acestuia si publicul tinta. Trebuie sa ai atentie selectiva, o memorie buna si o slabiciune pentru detalii.

Specializeaza-te si cauta un job intr-o agentie de web design din Bucuresti pentru un viitor stralucit!

Alte articole din acceasi categorie:

Ce trebuie sa stii despre cumpararea unei locuinteTransportul public al viitoruluiWeb designer – jobul anului 2013Veniturile bugetarilor vor creste cu 8% in iunie, iar cu 7,4% in decembrieTarifele la energie si gaze vor creste - o noua cauza!Cele mai importante business-uri de familie din RomaniaCursul valutar isi continua ascensiunea pe piata financiaraCresc preturileLeul a atins un nou maxim al ultimelor 15 luniCat cheltuie ministerul lui Udrea pentru promovarea turismului?Aurul atinge un nou maximRomania are o crestere economica constantaTopul celor mai scumpe locuinte vandute in S1Romania, vanduta putin cate putin!Pretul caselor de vacanta a scazutReuniune de urgenta impotriva cresterii preturilor la alimente!Harta salariului mediu in recesiune!Obama: SUA s-ar putea scufunda intr-o noua criza financiaraLeul s-a apreciat in raport cu euroDe astazi se ieftinesc carburantii
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook