Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Videoclipul Telephone interzis la MTV

Data introducerii: 15-03-2010

Videoclipul Telephone interzis la MTVUltimul videoclip al faimoasei Lady Gaga filmat in colaborare cu Beyonce contine o serie de scene indraznete, lucru care a determinat mai multe posturi de muzica si site-uri de profil, printre care si MTV, sa interzica difuzarea clipului.

Lady Gaga a declarat ca videoclipul, ce contine violenta, nuditate, cuvinte obscene, un sarut intre doua femei si o crima in masa a fost inspirit din filmul Quentin Tarantino. Gaga a promis fanilor ca in curand va aparea si varianta cenzurata.

Cantareata a mai adaugat ca "Telephone" este o continuare a videoclipului "Paparazzi", in care aceasta isi otravea iubitul. Ambele videoclipuri au fost regizate de catre Jonas Akerlund, desigur cu participarea lui GaGa.

"Intotdeauna exista un mesaj ascuns in videoclipurile mele, dar vreau sa zic ca, in general, incerc sa exprim ceea ce un videoclip al unei piese pop ar trebui sa exprime", a transmis Lady GaGa.

Autor: Raluca N.

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Adela Popescu amana maritisul: 'Nu ma marit!'Ilinca Vandici - campioana nudismuluiBeyonce s-a casatorit cu Jay-ZMonica Columbeanu, amenintata si data in judecata de agentul italian!Kevin si Britney, impacare cu de-a silaFiul compozitorului Horia Moculescu a murit la BerlinMaruta a primit o masina de 50.000 de euroAndreea, cate ne-ai aratat la "Dansez pentru tine" !Priscilla Presley recunoaste: Am fost victima unui medic care m-a macelaritTintarenii divorteaza!Dana Deac are cancerMonica s-a dezbracat pe podiumMirabela Dauer s-a logodit la 60 de aniBateristul trupei ABBA a fost gasit mort in aceasta dimineataMihaela Radulescu si Dan Negru vor face o emisiune impreunaSimona Patruleasa a lasat stirile pentru modelling Paris Hilton traieste pe picior mare. Numarul 44!Cornel Pasat s-a impacat cu fosta iubita!Monica iubeste egoistLavinia: «Barbatii au o problema: nu ma atrag»
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook