Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Videoclipul Telephone interzis la MTV

Data introducerii: 15-03-2010

Videoclipul Telephone interzis la MTVUltimul videoclip al faimoasei Lady Gaga filmat in colaborare cu Beyonce contine o serie de scene indraznete, lucru care a determinat mai multe posturi de muzica si site-uri de profil, printre care si MTV, sa interzica difuzarea clipului.

Lady Gaga a declarat ca videoclipul, ce contine violenta, nuditate, cuvinte obscene, un sarut intre doua femei si o crima in masa a fost inspirit din filmul Quentin Tarantino. Gaga a promis fanilor ca in curand va aparea si varianta cenzurata.

Cantareata a mai adaugat ca "Telephone" este o continuare a videoclipului "Paparazzi", in care aceasta isi otravea iubitul. Ambele videoclipuri au fost regizate de catre Jonas Akerlund, desigur cu participarea lui GaGa.

"Intotdeauna exista un mesaj ascuns in videoclipurile mele, dar vreau sa zic ca, in general, incerc sa exprim ceea ce un videoclip al unei piese pop ar trebui sa exprime", a transmis Lady GaGa.

Autor: Raluca N.

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Scandal la cazinoul Michael Jackson Pe 13 august la Piscina Apa Nova din Bucuresti are loc petrecerea Aloha Pool PartyCare sunt cei mai sexy barbati negri?Concert trupa Taxi la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului pe 31 iulieParintii Madalinei Manole renunta la procesRomanian Salsa Festival 2010In doua zile, Jennifer Love Hewitt a facut sex cu 26 de barbatiTatal Madalinei Manole este audiat de procurori in cazul sinuciderii artisteiPlayboy poate fi accesat si de la serviciuBerta Slav este prietena Madalinei Manole care i-a procurat acesteia furandanMadalina Manole a muritFinala Miss Universe Romania 2010Carte omagiala despre Michael, scrisa de mama megastaruluiNew Moon - cel mai bun film al anului la MTV Movie Awards 2010Cel mai asteptat eveniment muzical al anului - concertul Aerosmith de la Bucuresti din 18 iunie 2010Spice Girls se reunescMENFEST, targul dedicat barbatilor la Romexpo, intre 4 si 6 iuniePaula Seling si Ovi, turneu de promovare a piesei 'Playing with fire'Romania s-a clasat pe locul trei la Eurovision 2010Soprana Angela Gheorghiu - Artista Anului
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook