Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Va amintiti Poneiul roz? Calendarul celor mai interesante si dezbatute evenimente culturale din 2008

Data introducerii: 22-12-2008

Viata urbana este incarcata si colorata. Animata. Se vorbeste despre prospetimea culturii, a artei si a evenimentelor underground din Romania.

Probabil pe buna dreptate, pentru ca ceea ce in Europa se petrecea cu ceva timp in urma, la noi totul pare mult mai incitant. Se vorbeste despre formatii care vin in premiera, despre festivaluri de arta contemporana, despre poneiul roz stampilat cu zvastica care a ajuns la New York sau despre moda de strada a tinerilor.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Arta romaneascaChilian: De doi ani astept sa ma reclame Iorgulescu la Parchet!Un muzeu submarin pentru admirarea monumentelor egiptene scufundateSculptura "Madame LR" a lui Constantin Brancusi a fost vanduta cu aproape 30 milioane de euro, cu mult peste estimariGhid de OscarSpectatorul condamnat la moarte la Teatrul MetropolisSe inchide Muzeul ColectiilorOferta ICR pe 2009Academia Romana se scalda in bani. Institutia are un buget de patru ori mai mare decat 13 teatre bucurestene la un locTheodor Paleologu ataca in instanta avizul de construire a unui bloc-turnIoan Onisei - noul vicepresedinte al CNAEminescu a dat nastere Zilei Nationale a Culturii RomaneConcert caritabil la AteneuProtocolul de colaborare Óntre Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National si Ministerul Educatiei, Cercetării si Tineretului A murit Inger ChristensenTheodor Paleologu: Imi doresc bani pentru cultura, dar si cultura generatoare de baniVa amintiti Poneiul roz? Calendarul celor mai interesante si dezbatute evenimente culturale din 2008Cea mai valoroasa lucrare a lui Brancusi, expusa la BucurestiCele mai fascinante personaje de film'4, 3, 2', pe locul sase in topul celor mai bune filme lansate in 2008 in Marea Britanie
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook