Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ VEDETE: Burak Hakki

Data introducerii: 06-01-2010

VEDETE: Burak HakkiPoate va puneti intrebarea cine este Burak Hakki... in continuare va vom prezenta actorul, manechinul si modelul de mare succes de origine turca, pe care l-a consacrat in primul rand talentul, profesionalismul de care da dovada si nu in ultimul rand frumusetea lui, care le-a facut pe femei sa doreasca sa il vada cat mai des in telenovele.

Sa aflam mai multe despre Burak Hakki:

Absolvent al Universităţii din Istanbul, Facultatea de Ştiinţe Economice, şi mare iubitor al sportului în general, Burak Hakki este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din generaţia sa, bucurându-se în special de admiraţia telespectatoarele.

Imediat după ce a absolvit facultatea, Burak a decis sa-şi continue studiile de masterat în Elveţia, dar s-a reîntors în Turcia pentru a absolvi un MBA cu specializare în teorie economică.

Un mare adept convins al activităţilor în aer liber, Burak se menţine în formă practicând diverse sporturi precum volei, ski, surf, fotbal, tenis, ciclism. De asemenea, el este cunoscut pentru marea pasiune pe care o are pentru motociclete şi scufundările în mare.

Manechin şi model de mare succes

Remarcat pentru calităţile sale fizice, Burak a cochetat cu modellingul încă din tipul studenţiei, şi timp de 10 ani a făcut parte din această lume, participând la mai mult de 1000 de prezentari şi câştigând mai multe premii acordate de reprezentanţii acestei industrii:

• 1997 - Top Meditteranie (Tunisia) - locul 2;
• 1995 - Manhunt Intersational (Australia) - locul 4; tot aici a fost desemnat cel mai bun fotomodel din concurs;
• 1994 - Best Model of Turkey;
• 1993 - Vizonshow – locul 1.

În toţi aceşti ani, Burak a lucrat pentru cele mai importante agenţii de modelling din Italia, Germania, Australia, Franţa şi Elveţia.

Debut cinematografic

Anul 2000 a reprezentat pentru Burak un punct de cotitură, el alegând să-şi facă debutul pe micul ecran, în serialul “Dragostea este în acelaşi loc” (Aşk Ayni Adreste). Au urmat numeroase apariţii în seriale de televiziune precum:

• 2008 – Semum;
• 2007 – O Kadin; Dudaktan Kalbe (De pe buze la inima)
• 2006 – Anii pierduţi (Kaybolan Yillar)
• 2003 – Străinatatea (Gurbet Kadini)
• 2002 – Vise spulberate (Kirik Ayna);
• 2001 – Pacatul (Gunah);
• 2000 – Zehirli Çiçek.

În 2006 a avut un rol secundar în comedia ştiinţifico-fantastică “Turcii în spaţiu” (Dünyayi Kurtaran Adam'in Oglu), producţie care a avut-o în distribuţie şi pe Burcu Kara, frumoasa Duygu din îndrăgitul serial Havin.

Un tătic fericit

Născut în Istanbul, pe 23 mai 1972, în zodia Gemenilor, Burak este un bărbat care ştie ce vrea, şi luptă pentru ceea ce-şi doreşte, aceste trăsături avându-le în comun cu personajul Ali, pe care-l intepretează în serialul "Anii Pierduţi".

În 2001, după mai bine de 5 ani petrecuţi alături de frumoasa Sema Şimsek, Burak a cerut-o de soţie, iar după 7 ani, în 2008, cei doi au devenit părinţi ai unui baieţel pe nume Simsek.

Sema este manechin ca şi soţul ei. În 1994 a castigat concursul Best Model of Turkey, iar în 1995 la Best Model Of The World a ocupat locul 4. A urcat pe podium pentru creatori de modă celebri precum Jean Louis Scherrer. Este şi actriţă, a jucat în Valea Lupilor (Kurtlar Vadisi).

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook