Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 19 ~ Unele medicamente se scumpesc cu pana la 23% din 2008

Data introducerii: 28-12-2007

Cincisprezece medicamente se scumpesc din 2008, anunţă Ministerul Sănătăţii. Astfel, penicilina, oxacilina, doxiciclina, piafenul, cerofanul şi medicamentele pentru tratarea tuberculozei vor costa mai mult cu 10 până la 23 de procente.

Firma producătoare intenţiona să nu le mai fabrice din cauza pierderilor. Pentru ca societatea să nu renunţe la producerea acestor medicamente, Ministerul Sănătăţii, Agenţia Naţională a Medicamentului au încheiat un protocol.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 19 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Agentiile de turism isi pregatesc ofertele pentru Valentine's Day3, 2, 1: Start la cumparaturi reduseIn 2050, in Romania vor fi 13 milioane locuitoriFiecare imobil nou construit trebuie sa dispuna de locuri de parcareParcarile s-au mutat in mijlocul drumuluiPremiu de sase milioane de euro la Loto 6 din 4950 de oameni care ar putea salva PlanetaCum sa ai 12 luni norocoase. Obiceiuri si superstitii de Anul Nou Unele medicamente se scumpesc cu pana la 23% din 2008Saloanele de coafura, luate cu asalt de doamneGreva de avertisment in invatamantANM a anuntat un 2008 fara temperaturi extremeClientii Raiffeisen Bank, furati pe InternetCei care ies mai devreme la pensie sunt penalizatiGuvernul a decis ca ziua de 24 decembrie sa fie liberaTimisoara: A vrut sa isi faca buletin, dar a descoperit ca e mort de opt aniBataie de joc in spitalele de pediatrie din tara! Trei valuri de scumpiri lovesc RomaniaBucuresti: Mai multe strazi inundate, din cauza ploii de noaptea trecutaLista secreta a ANL- casele inapoi
Pagina 19

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook