Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Trei elevi romani vin in tara cu 3 medalii castigate la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale

Data introducerii: 21-07-2010

Trei elevi romani vin in tara cu 3 medalii castigate la Olimpiada de Informatica a Europei CentraleTrei elevi români care au participat la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale, care s-a desfăşurat la Kosice, în Slovacia, în intervalul 12-19 iulie, se întorc în ţară cu trei medalii, două de argint şi una de bronz.

Medaliile de argint au fost cucerite de Bogdan-Cristian Tătăroiu (clasa a XII-a) şi Vlad Alexandru Gavrilă (clasa a IX-a), ambii de la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti. Victor-Cristian Ionescu, elev în clasa a XI-a la acelaşi liceu, a căştigat o medalie de bronz.

Din echipa României a făcut parte şi Alexandru Tache, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Capitală.

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Un barbat din Marea Britanie s-a casatorit cu soacra saPetrecere de Ziua Barbatului in Parcul Tineretului din CapitalaNorul de cenusa vulcanica va parasi vestul Romaniei spre sfarsitul zilei de aziBucurestenii vor circula astazi gratuit cu RATB-ulTargul de miei din Capitala se deschide abia vineriDin aprilie vin inundatiile!Greva de la metrou a fost anulataA murit He Pingping, cel mai scund om din lume!Uimitor! Cercetatorii britanici au descoperit ca pot citi gandurile oamenilorCutremurul din Haiti, provocat de americani?Revine iarna: Cod galben de ninsoriCine mai angajeaza in Romania? Vezi care sunt cele mai optimiste sectoare si regiuniGreva la metrou: Episodul IIRomanii, criminalii de top ai Europei?Cod Galben de ninsori si vantSindicalistii din invatamant se pregatesc de grevaAccident mortal la mallCod galben de ninsori in 21 de judeteCutremur puternic in TaiwanNASA: Cutremurul din Chile ne scurteaza zilele
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook