Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Traian Basescu a fost la CSM

Data introducerii: 23-07-2010

Traian Basescu a fost la CSMPresedintele Traian Basescu a participat joi, 22 iulie 2010, la sedinta Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, tema de discutie fiind Raportul MCV dat publicitatii miercuri, 21 iulie 2010.

Sedinta nu a avut caracter public.

Jud. Florica Bejinaru, presedintele CSM, a declarat dupa plecarea Presedintelui Basescu: “A fost o discutie intre membri care au acelasi scop, sa perfectioneze ce este de perfectionat si sa puna in practica acele recomandari si, in final, sa se ridice Mecanismul de Cooperare si Verificare.

A fost o discutie constructiva. Nu au fost reprosuri, ci au fost constatari ale progreselor, uneori mai oneste. Trebuie sa facem pasi importanti pentru a pune in practica aceste recomandari.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pensiile nu mai pot fi cumulate cu salariile de la stat Un roman isi recastiga viata in instantaMonica Macovei, dorita de societatea civila la JustitieRomania. 300.000 EUR daune pentru persecutii in perioada comunistaTariceanu: Guvernul ar putea majora taxa de poluare pentru masinile second-handGoian, cel mai bun fotbalist al anuluiDNA-Bucuresti are un nou sefPlanul UE de relansare economicaUniunea Europeana ne cheama sambata la serviciuDeloitte continua implementarea EU GatewayActele notariale se vor semna pe touch screenNOU: Legea Pensiilor pentru AgricultoriCSM, ingrijorat de numarul mare de pensionari in randul magistratilor Proiect de lege ref. cladirile cu risc de prabusireFrauda la BAC. Profesori si elevi trimisi in judecataPrimarul Radu Mazare, trimis in judecata pentru un prejudiciu de 114 milioane de euroReuniunea ministrilor justitiei si afacerilor interne SEECPLista statelor ale caror acte notariale sunt acceptate in Romania fara apostilare si fara supralegalizareConditii mai aspre privind selectarea asistentilor maternali Studentele mamici primesc bani
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook