Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 8 ~ Traian Basescu a declarat ca Romania se va implica in razboiul din Libia

Data introducerii: 22-03-2011

Traian Basescu a declarat ca Romania se va implica in razboiul din LibiaLa finalul sedintei CSAT, presedintele vorbeste despre situatia din Libia si pozitia oficiala a Romaniei, in razboi.

Astazi a fost aprobat planul de operatii privind zona de interdictie aeriana si tot astazi NATO, Consiliul Nord-Atlantic, a aprobat directiva de executie privind embargoul, in baza rezolutiei 1970 a Consiliului de Securitate, urmand astfel sa se treaca la punerea in aplicare a planului de operatii.

CSAT a decis implicarea Romaniei in impunerea conditiilor de respectare a embargoului cu fregata Regele Ferdinand si doi ofiteri de stat major.

Tara noastra va participa cu 205 militari, plus doi ofiteri, urmand ca Guvernul sa aloce 4,5 milioane in urmatoarea sedinta de Guvern.

Pagina 8 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Basescu si-a facut fiica absolventa a unei universitati americane pe care nu a terminat-oEuroparlamentarii la raport: Cum ne-au reprezentat alesii nostri in Europa?Elena Basescu, singura spre Parlamentul European. Fata presedintelui a demisionat din PD-LTraian Basescu efectueaza joi o vizita oficiala in Polonia Guvernul a decis sa mentina unele prime, stimulentele si plata orelor suplimentareBasescu nu-si asuma problemele Cabinetului BocGeoana devine presedinte-jucator la PSDGeoana: Ambitia mea si a PSD este de a castiga presedintia RomanieiVanghelie: 'Am vrut Internele pentru a avea si noi un serviciu secret'Maghiarii suparati pe BasescuCazul Nastase se va transa in CoalitieVanghelie ii pregateste o surpriza lui BasescuRestructurari la stat: 2.000 de posturi din aparatul central, desfiintateObama devine astazi primul presedinte de culoare al Statelor UniteBasescu: Cea mai buna solutie pentru Romania este un regim semiprezidentialDecapitarea lui Oprea, regizata de grupurile de interese din PSDPesedistii au inceput sa caraie la premierFostul senator UDMR Peter Eckstein-Kovacs a fost numit consilier prezidentialFostul deputat PSD, Mircea Stanescu, gasit impuscat in locuinta saBoc, mai mic la punga decat ministrii sai
Pagina 8

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook