Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Torje pleaca de la Dinamo!

Data introducerii: 22-08-2011

Torje pleaca de la Dinamo!Afla care este echipa italiana care l-a achizitionat pe Torje si in cine isi pun dinamovistii sperante pentru a acoperi golul lasat de ex-timisorean.

Mijlocasul Gabriel Torje a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea italiana Udinese pentru suma de cinci milioane de euro, informeaza MEDIAFAX.

 

 

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Steaua si Dinamo amendatePrimavara fara RomaniaAdio, Europa!Ponor se retrage Incepe EURomania N. DICA: ''UN ALBANEZ M-A RUGAT SA RATEZ PENALTY-UL''Lobont va fi capitanul in meciul cu AlbaniaRomania-Albania, ultima partida care se va juca pe stadionul "National"Copos a primit in concesiune stadionul GiulestiDavid Beckham se va antrena cu ArsenalZicu, propus Stelei!Toti jucatorii echipei Lazio Roma, la inmormantarea lui Gabriele Sandri Smicer: "Daca batem Steaua, ne putem gandi la un miracol cu Sevilla!" Bucur, in locul lui Mutu la lotHrebenciuc si-a vazut visul cu ochii: "antrenor secund" la SteauaGigi Becali a facut-o de oaieILIE: "E GREU SA JUCAM CU ASA ADVERSARI TARI"Steaua - Sevilla: Visul unei nopti de toamnaMutu, in Top 10Trica: „Jucam un fotbal adevarat si ne vedem de treaba”
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook