Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Terra va deveni un desert in care nu va mai exista viata?

Data introducerii: 29-06-2011

Terra va deveni un desert in care nu va mai exista viata?Suntem obisnuiti cu faptul ca Luna este satelitul natural al Pamantului. Insa va fi intotdeauna asa? Potrivit unui cercetator rus, Gennady Raykunnov, Luna va parasi orbita Pamantului si va deveni o planeta independenta.

Pravda: In acest caz, Terra va deveni un desert in care nu va mai exista viata, iar planeta noastra se va asemana foarte mult cu Marte.

 

 

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Studiul geotehnic nu este optional 8 lucruri pe care furnizorul de prefabricate din beton nu ti le spune niciodataIdei alternative pentru pavajul din curte Caminele de batrani infiintate in locul fostelor spitale pot obtine finantare prin Programul Operational cu Capital UmanAfla cum se realizeaza hidroizolatia fundatiilor caselorTotul despre cladirile verziANM: Va ploua torential in toata tara, pana vineriAvertizare meteo: Cod galben de ploi si vijelii in toata taraMos Nicolae iubeste gadget-urile: vanzarile au crescut considerabilSTOP violentei asupra femeilor!Ar trebui Geoana sa se retraga?Cum va fi vremea joi si vineriCum va fi vremea in weekend?Avertizare meteo: Canicula in urmatoarele trei zileCum va fi vremea?Cod galben si portocaliu de inundatiiREPARTIZARE LICEE 2011: Afla la ce liceu ai intrat!Meteo: Urmeaza zile de caniculaNoi statii de metrou in CapitalaTerra va deveni un desert in care nu va mai exista viata?
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook