Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Teroare pe strazile Iasului

Data introducerii: 24-02-2010

Teroare pe strazile IasuluiZece femei au reclamat la politie ca au fost agresate de un individ inarmat cu un obiect ascutit, in timp ce mergeau pe strada. Oamenii legii nu exclud posibilitatea unui numar mai mare de victime. Atacatorul este cautat in prezent de politisti Una dintre victime a fost dusa direct in sala de operatii.

"Ma intorceam de la scoala si, cand am ajuns pe strada Silvestru, un individ imbracat cu geaca maro s-a aplecat catre mine si m-a intepat cu un obiect ascutit. Nu mi-am dat seama prima data ce rana e, apoi am mers cativa metri si mi-am dat seama ca sangerez. Mi-e frica sa nu fi vrut sa-mi dea vreo boala", a spus tanara, injunghiata in picior, transmite Realitatea Tv.

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Centrul ElitEducation organizeaza sesiuni de simulari pentru examenul de BACDe ce sa alegi o hala prefabricata din beton in detrimentul uneia din metalStudiul geotehnic nu este optional 8 lucruri pe care furnizorul de prefabricate din beton nu ti le spune niciodataIdei alternative pentru pavajul din curte Caminele de batrani infiintate in locul fostelor spitale pot obtine finantare prin Programul Operational cu Capital UmanAfla cum se realizeaza hidroizolatia fundatiilor caselorTotul despre cladirile verziANM: Va ploua torential in toata tara, pana vineriAvertizare meteo: Cod galben de ploi si vijelii in toata taraMos Nicolae iubeste gadget-urile: vanzarile au crescut considerabilSTOP violentei asupra femeilor!Ar trebui Geoana sa se retraga?Cum va fi vremea joi si vineriCum va fi vremea in weekend?Avertizare meteo: Canicula in urmatoarele trei zileCum va fi vremea?Cod galben si portocaliu de inundatiiREPARTIZARE LICEE 2011: Afla la ce liceu ai intrat!Meteo: Urmeaza zile de canicula
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook