Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ Targul care...rupe gura targului la Muzeul National al Taranului Roman, 20 - 22 august

Data introducerii: 18-08-2010

Targul care...rupe gura targului la Muzeul National al Taranului Roman, 20 - 22 augustTimp de trei zile, 20-21-22 august, între orele 10.00 – 20.00, se desfăşura editia “Dansează pe arome tradiţionale” a targului “Targul care... rupe gura targului” la Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti.

La eveniment vor fi prezenţi peste 40 de producători din diferite zone ale ţării cu bucate pregătite după reţetele vechi: magiun de prune, dulceţuri de căpşune, cireşe amare şi vişine de Topoloveni.

Nu vor lipsi meşteşugarii cu produse din lemn, ceramică, lut şi vechile păstrătoare ale secretului artei cusutului şi ţesutului.

Atmosfera va fi întreţinută de un ansamblu folcloric şi de suite de demonstraţii de jocuri populare din diferite regiuni istorice ale României.

Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Noapte alba prin muzeele din toata tara - Cand ati fost ultima oara la muzeu?Festivalul de Teatru de la Sibiu - "o bursa" a coproductiilorTIMPUL, RANA SANGERANDAProgram romanesc la Cannes Ziua 2, 9 mai 2008, la Cinema Studio - Festivalul Filmului European 2008Green Hours gazduieste International Jazz Fest intre 8 si 11 mai2 mai - Ziua Nationala a TineretuluiCannes se deschide cu “Blindness” dupa “Eseul despre orbire” al lui Saramago si se incheie cu “What just happened” & De Niro O pleiada de vedete a participat la Festivalul Filmului Independent"Braila - Trecut, Prezent, Viitor"- concurs de cultura generala organizat de PSD BrailaZiua de Florii a fost o dubla sarbatoare pentru Romantica! A murit Edward Lorenz, parintele teoriei haosuluiPremiile pentru debut ale Romaniei literare RencontreS un spectacol marca PassePartout DP Filmul "Visele unei femei de serviciu" a castigat trofeul celei de-a doua editii a Festivalului NexTColumna lui Traian repictata cu raze de luminaFestivalul international Jazzy Spring la BucurestiProgram cultural pregatit pentru sotiile demnitarilor NATODestin - Sabin Balasa, un romantic fara noroc„Felicia, inainte de toate“, la Cannes
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook