Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Targul National al Cartii de Poezie, intre 2 si 5 iunie 2010

Data introducerii: 02-06-2010

Targul National al Cartii de Poezie, intre 2 si 5 iunie 2010Începând de astăzi, 2 iunie 2010 şi până pe data de 5 iunie 2010, are loc prima ediţie a Târgului Naţional al Cărţii de Poezie la Muzeul Naţional al Literaturii Române şi la Sediul Uniunii Scriitorilor din Bucureşti.

Evenimentul se va desfăşura sub sloganul "Tu Nu Citeşti Poezie? - Târgul Naţional al Cărţii de Poezie" şi va reuni aproximativ 20 de edituri.

Manifestarea este o iniţiativă culturală care îşi propune să reintroducă în spaţiul public conceptul poeziei contemporane vizibile şi interactive.

Autor: Raluca

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Primul festival international de cultura urbana din Romania, 14 - 15 august in Parcul TineretuluiUltraViolet - o noua alianta media-tech ce permite vizionarea filmelor oriunde, oricandWords Converge, 29 iulie 2010Muzica gospel Oscar Williams Jr. and the Perfected Praise in BucurestiTeatrul de opereta Ion Dacian organizeaza casting pentru doua roluri de majordomLansare de carte, cu si despre invingatorii Romaniei, Rin Grand Hotel, 7 iulie 2010Concertul de muzica simfonica din Herastrau s-a amanat pentru astazi, la Sala RadioStreet Delivery 2010Bookfest 2010 la Romexpo, intre 9 si 13 iunieTargul National al Cartii de Poezie, intre 2 si 5 iunie 2010Trei artisti romani au fost premiati la Madrid Muzeul Aviatiei din Pipera s-ar putea inchide pentru construirea de locuinte ANLHerta Müller vine la BucurestiFestivalul Filmului Francofon, la Institutul Francez din Bucuresti, sala 'Elvila Popescu'Adela Marculescu, sarbatorita la Teatrul Metropolis Cum vrea sa intre o pictorita romanca in Cartea Recordurilor?Google si-a modificat logo-ul pentru a-l celebra pe Antonio VivaldiDepeche Mode, la Teatrul OdeonRegizorii Radu Mihaileanu si Ruxandra Medrea, laureati cu Oscarurile francezeAndrei Dimitriu, director interimar al Filarmonicii George Enescu
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook