Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ TVR a incetat orice relatie contractuala cu Cosmina Pasarin

Data introducerii: 09-07-2010

TVR a incetat orice relatie contractuala cu Cosmina PasarinCosmina Păsărin, prezentatoarea emisiunii „Întâlnire la malul mării” de la TVR2 a fost dată afară din cauza comportamentului său neadecvat.

Vedeta a apărut în mai multe fotografii în care mima acte sexuale cu un microfon, chiar la deschiderea unui Club din Mamaia.

"Acest tip de expunere publică este incompatibil cu statutul de prezentator al unei emisiuni de televiziune şi cu atât mai mult al uneia produsă de o televiziune publică. În aceste condiţii, conducerea Televiziunii Române a decis încetarea, cu efect imediat, începând din data de 8 iulie, a oricăror relaţii contractuale cu Cosmina Păsărin", se arată într-un comunicat de presă al TVR.

Autor: Raluca

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Eros Ramazzotti va sustine un concert pe Stadionul de rugby din Bucuresti pe 10 iulieRussell Crowe a murit?Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista PlayboyMadonna, increzatoare in ea si fara retusuriKeo, nominalizat la RMA 2010 in sectiunea Best RockLady Gaga, record istoricBeyonce, data in judecataMonica Anghel va fi mamicaVEDETE: Jennifer LopezVEDETE: Michael JacksonVEDETE: Mariah CareyVEDETE: Burak HakkiVEDETE: InnaVEDETE: ShaggyVEDETE: ShakiraVEDETE: Lenny KravitzVEDETE: Gabriela Cristea Toader
Pagina 3
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook