Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Street Delivery 2010

Data introducerii: 14-06-2010

Street Delivery 2010Cea de V-a ediţie a Street Delivery, festival urban de arhitectură şi arte, va avea loc în acest an pe strada Arthur Verona din Bucuresti.

 

Acest proiect militează pentru strada ca spaţiu locuibil, destinat mobilităţii oamenilor şi interacţiunii sociale, un spaţiu liber şi spontan.

Acest festival este un demers pentru recâştigarea dreptului la promenade şi la un oraş curat. De aceea, se doreşte revitalizarea a 25 de monumente istorice de-a lungul traseului pietonal.

Autor: Raluca

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Primul festival international de cultura urbana din Romania, 14 - 15 august in Parcul TineretuluiUltraViolet - o noua alianta media-tech ce permite vizionarea filmelor oriunde, oricandWords Converge, 29 iulie 2010Muzica gospel Oscar Williams Jr. and the Perfected Praise in BucurestiTeatrul de opereta Ion Dacian organizeaza casting pentru doua roluri de majordomLansare de carte, cu si despre invingatorii Romaniei, Rin Grand Hotel, 7 iulie 2010Concertul de muzica simfonica din Herastrau s-a amanat pentru astazi, la Sala RadioStreet Delivery 2010Bookfest 2010 la Romexpo, intre 9 si 13 iunieTargul National al Cartii de Poezie, intre 2 si 5 iunie 2010Trei artisti romani au fost premiati la Madrid Muzeul Aviatiei din Pipera s-ar putea inchide pentru construirea de locuinte ANLHerta Müller vine la BucurestiFestivalul Filmului Francofon, la Institutul Francez din Bucuresti, sala 'Elvila Popescu'Adela Marculescu, sarbatorita la Teatrul Metropolis Cum vrea sa intre o pictorita romanca in Cartea Recordurilor?Google si-a modificat logo-ul pentru a-l celebra pe Antonio VivaldiDepeche Mode, la Teatrul OdeonRegizorii Radu Mihaileanu si Ruxandra Medrea, laureati cu Oscarurile francezeAndrei Dimitriu, director interimar al Filarmonicii George Enescu
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook