Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Stolojan: "Este bine sa avem o discutie cu Mona Musca, sa vedem ce proiecte are"

Data introducerii: 21-07-2008

Liderul PD-L Theodor Stolojan (foto) a declarat ca o decizie privind candidatura Monei Musca va fi luata de conducerea partidului dupa o discutie in prealabil cu fostul deputat pe marginea proiectelor sale.

"Este bine sa avem intai o discutie cu dansa, sa vedem ce proiecte are, dupa care, la nivelul conducerii partidului, vom lua o decizie", a raspuns prim-vicepresedintele PD-L.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

The Scotsman: Basescu risca sa piarda alegerile, dupa imaginile in care pare sa bata un copilSondaj INSOMAR: Geoana castiga presedintiaFuge sau nu Geoana de confruntarea cu Basescu?PNL si PSD, logodna cu acte. Basescu: Ziua de 6 nu le va aduce bucuriiAntonescu: Este exclusa orice colaborare intre mine si Traian Basescu!Referendumul a fost validat, BEC anunta o prezenta de 50,16%Traian Basescu si Mircea Geoana, in turul IINegoita si-a anuntat CabinetulBasescu vs Opozitia, scor 0 la 1. Cabinetul Croitoru a picatLucian Croitoru si-a ales ministriCe prevede programul de guvernare al lui Lucian Croitoru?Basescu a decis: Lucian Croitoru, premierul desemnat al Romaniei Geoana: Johannis ar fi o investitie buna din care toti romanii ar avea de castigat Ultima zi a guvernului Boc? Guvernul este, tehnic, demisS-a rupt coalitia. A ramas doar jumatate de GuvernSolutie pentru "Doi si un sfert": Basescu propune un ministru "independent" sau "din opozitie"Basescu a cerut urmarirea penala a lui Ovidiu MusetescuBecali s-a razgandit: Candideaza la prezidentiale!Inca un lider al dinastiei politice Kennedy a incetat din viata
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook