Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Steaua nu poate fi depunctata!

Data introducerii: 13-02-2008

Gruparea ros-albastra nu va pierde puncte la "masa verde" pentru declaratiile jignitoare facute de finantatorul sau la adresa oficialilor de la Cluj pentru ca situatia nu este o recidiva! Regulamentul prevede, in astfel de cazuri, doar sanctiuni aplicabile celor care fac astfel de declaratii si doar in cazul unei recidive se trece la depunctare.

Steaua scapa de orice sanctiune deoarece atacul lui Gigi Becali este considerat a fi primul dupa aprobarea noului cod disciplinar in noiembrie 2007. "Muresan si Paszkany, pentru mine, sunt niste papagali, cu care n-am ce sa vorbesc.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Emeric Ienei: 'Le-au tremurat pantalonii pe ei. M-am simtit umilit'LIGA I - ETAPA A 5-A (RESTANTA)Bute, mai bun ca DorofteiApune steaua! Nalbandian, invingatorul lui FedererRezultat Steaua - SevillaScor Sevilla - Steaua 2 - 1MARCA: "VICTIMA SI CALAUL SE INTALNESC DIN NOU"Steaua, totul sau nimicRapid bate totMeciuri de fotbal etapa a XI-a - 19, 20, 21 Octombrie 2007Mutu: 'Oalele s-au spart in capul meu'PAVEL SI PAVEL, MECI CU FRATII BRYANAu baut de 10.000 euroPleaca Victor Piturca?Rocky de Galati' vrea 'Centura cu Diamante'Romania la Euro 2008Multescu vine dupa puncteSTEAUA JOACA LA FOCSANI0-0 cu Franta, avantaj RomaniaBilete on-line la meciurile Stelei din Liga Campionilor
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook