Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Steaua nu poate fi depunctata!

Data introducerii: 13-02-2008

Gruparea ros-albastra nu va pierde puncte la "masa verde" pentru declaratiile jignitoare facute de finantatorul sau la adresa oficialilor de la Cluj pentru ca situatia nu este o recidiva! Regulamentul prevede, in astfel de cazuri, doar sanctiuni aplicabile celor care fac astfel de declaratii si doar in cazul unei recidive se trece la depunctare.

Steaua scapa de orice sanctiune deoarece atacul lui Gigi Becali este considerat a fi primul dupa aprobarea noului cod disciplinar in noiembrie 2007. "Muresan si Paszkany, pentru mine, sunt niste papagali, cu care n-am ce sa vorbesc.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Steaua si Dinamo amendatePrimavara fara RomaniaAdio, Europa!Ponor se retrage Incepe EURomania N. DICA: ''UN ALBANEZ M-A RUGAT SA RATEZ PENALTY-UL''Lobont va fi capitanul in meciul cu AlbaniaRomania-Albania, ultima partida care se va juca pe stadionul "National"Copos a primit in concesiune stadionul GiulestiDavid Beckham se va antrena cu ArsenalZicu, propus Stelei!Toti jucatorii echipei Lazio Roma, la inmormantarea lui Gabriele Sandri Smicer: "Daca batem Steaua, ne putem gandi la un miracol cu Sevilla!" Bucur, in locul lui Mutu la lotHrebenciuc si-a vazut visul cu ochii: "antrenor secund" la SteauaGigi Becali a facut-o de oaieILIE: "E GREU SA JUCAM CU ASA ADVERSARI TARI"Steaua - Sevilla: Visul unei nopti de toamnaMutu, in Top 10Trica: „Jucam un fotbal adevarat si ne vedem de treaba”
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook