Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Steaua nu poate fi depunctata!

Data introducerii: 13-02-2008

Gruparea ros-albastra nu va pierde puncte la "masa verde" pentru declaratiile jignitoare facute de finantatorul sau la adresa oficialilor de la Cluj pentru ca situatia nu este o recidiva! Regulamentul prevede, in astfel de cazuri, doar sanctiuni aplicabile celor care fac astfel de declaratii si doar in cazul unei recidive se trece la depunctare.

Steaua scapa de orice sanctiune deoarece atacul lui Gigi Becali este considerat a fi primul dupa aprobarea noului cod disciplinar in noiembrie 2007. "Muresan si Paszkany, pentru mine, sunt niste papagali, cu care n-am ce sa vorbesc.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Real Madrid a castigat derby-ul local cu Atletico, scor 2-0Piturca are pe mina 78 de milioane de euroSPECTACOL CU CHIVU SI IBRAHIMOVICRadoi: "Lupta pentru titlu nu s-a terminat"Philippe Leonard, prezent la reunirea echipei Rapid STAN: "SZEKELY PLEACA SIGUR IN STRAINATATE"Adrian Mutu, "jupuit" de Chelsea Londra10.000 DE LEIOPT NUME PE LISTA NEAGRATurcu spune ca Dinamo va promova mai multi jucatori din pepiniera proprieRapidistii au petrecut cu cardurile plineCEL MAI BUN AN!Mutu, premiat si de italieniDICA, SFASIAT DE IMPRESARIMarele MutuHagi - gasit vinovat de Gigi Becali pentru esecurile Stelei«Dau afara sase-sapte oi batrane»Lacatus: 'Gigi i-a protejat pe jucatori!'Nicolita va fi numit "Ambasador Antirasism al Romaniei"Becali: "Doar cu o minune mai putem spera la titlu"
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook