Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Solutie pentru tratarea depresiei, panicii, anxietatii si stresului

Data introducerii: 23-11-2011

Solutie pentru tratarea depresiei, panicii, anxietatii si stresuluiPutina lume stie ca tristetea prelungita, starile continue de teama sau panica fara un motiv aparent, lipsa de incredere in propria persoana, sentimentele de durere sufleteasca si de disperare care apar in momentul unui esec, ale unei despartiri sau ale pierderii unei persoane dragi sunt suferinte care pot fi depasite cu ajutorul psihoterapiei.

Exista multe tipuri de psihoterapie, insa psihoterapia cognitiv-comportamentala este fundamentata in totalitate prin cercetari si studii stiintifice. Psihoterapeutul isi propune sa ofere cunostinte, lamuriri, incredere si suport, astfel incat persoana aflata in suferinta sa isi poata controla din ce in ce mai bine emotiile si comportamentul. Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cum va protejati de afectiunile de sezonSpune adio mainilor uscate si crapate! Trei sicilieni au scapat cu viata dupa ce au primit organe de la o romancaDepistati din timp cancerul la copii!Stresul extrem, noua boala a adultilorCeara din urechi sau cerumenul - semn de sanatateCine mananca cereale nu face cancer de colonNumarul virozelor respiratorii s-a dublatSindromul sufocarii in somn - o afectiune care ascunde alte boliOpt cauze ale caderii paruluiMezelurile agraveaza problemele biliareCaisele, bune pentru sistemul nervos!Infoline gratuit pe probleme de nutritieFaringita – o infectie care ne tine la patSpalatul pe maini va poate salva viata!Andreea vrea sa traiascaIncepe restituirea taloanelor de sanatate pentru bucuresteniCand inima functioneaza cu greutateAdio Distonocalm! Zentiva refuza sa mai fabrice medicamentul Ce ascunde oboseala?
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook