Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ Shaorma si pizza, scutite de taxa pe fast-food

Data introducerii: 05-02-2010

Shaorma si pizza, scutite de taxa pe fast-foodProdusele lactate, carnea si apa minerala vor fi scutite de taxa pe fast-food.

Potrivit reprezentantilor ministerului, lista produselor care vor fi taxate nu a fost inca finalizata. Secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel a declarat insa ca nu vor fi taxate legumele, carnea, ouale, laptele si derivatele din acestea. Lista va fi finalizata in doua-trei luni, iar taxa va fi variabila, in functie de produs.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:

De cat somn avem nevoie?Margarina si cancerulSucuri naturale bogate in calciuJumatate din populatia de pe intreg globul va suferi de alergieLaptele: Un pahar de sanatateFormularele de retete medicale s-au schimbat de la 1 iuniePilula-minune care taie pofta de mancareCancerul de piele, provocat si de glossArsurile la stomacIaurtul natural, medicament viu pentru organismBenzile care te scapa de durerile de spate la volanBoiaua de ardei, sursa naturala de vitamina CPoluarea cheleste barbatiiAlungati depresiile cu miscare si muzicaNu va zgarciti la botox!Alimentatia mamei decide sexul copilului Cum pot fi prevenite durerile de spateMinisterul Sanatatii vrea sa ieftineasca medicamenteleBeneficiile strugurilorCancer din cauza unei substante chimice din sticlele de plastic
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook