Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 8 ~ Sfaturi pentru prevenirea indigestiei de Sarbatori

Data introducerii: 29-12-2009

Sfaturi pentru prevenirea indigestiei de SarbatoriDe multe ori, bucuria adusă de festinul culinar specific sezonului rece este ştirbită de excesele alimentare.

Deşi sunt neplăcute, acestea nu sunt deloc surprinzătoare. Gurmanzii, dar şi cei care au ţinut post sunt uşor tentaţi de preparatele tradiţionale precum piftia, toba, lebărul, cârnaţii, şoriciul sau prăjiturile făcute în casă. Pentru a veni în ajutorul pofticioşilor, am apelat la Ada Cirap, consilier nutriţie la Eden Spa.

Iată ce poţi face pentru a evita o posibilă indigestie.

Cozonacul cu lapte sau lapte bătut, prăjiturile sau turtele cu nuci se vor mânca dimineaţa sau până cel mai târziu la ora 14.00.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 8 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ciuperca piciorului, o infectie contractata la stranduri si piscineAparate invizibile de indreptat dintiiPeste 2.000 de medicamente, la pret redusIaurtul iti ofera sanatateCum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul caldCum tratam toxiinfectiile alimentareFara carne de porcCum prevenim bolile caniculeiPreveniti aparitia unor boli, in functie de antecedentele medicale ale mameiCum sa va protejati fertilitateaCopiii nu ar trebui sa se spele pe dinti dupa fiecare masaAlimentatia gravidei influenteaza sanatatea bebelusuluiCris-Tim: Sunca de Praga cu E-uri Cum sa ne ferim de caniculaCum sa ne ferim de caniculaRomanii orbesc de tineriAlimente de vara care ingrasaA inceput distribuirea celor 50.000 de flacoane de heparina catre spitale Anticancer - Zmeura cu miere la cinaSlabiti cu legume si plante aromate!
Pagina 8

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook