Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Sfaturi pentru prevenirea indigestiei de Sarbatori

Data introducerii: 29-12-2009

Sfaturi pentru prevenirea indigestiei de SarbatoriDe multe ori, bucuria adusă de festinul culinar specific sezonului rece este ştirbită de excesele alimentare.

Deşi sunt neplăcute, acestea nu sunt deloc surprinzătoare. Gurmanzii, dar şi cei care au ţinut post sunt uşor tentaţi de preparatele tradiţionale precum piftia, toba, lebărul, cârnaţii, şoriciul sau prăjiturile făcute în casă. Pentru a veni în ajutorul pofticioşilor, am apelat la Ada Cirap, consilier nutriţie la Eden Spa.

Iată ce poţi face pentru a evita o posibilă indigestie.

Cozonacul cu lapte sau lapte bătut, prăjiturile sau turtele cu nuci se vor mânca dimineaţa sau până cel mai târziu la ora 14.00.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cum va protejati de afectiunile de sezonSpune adio mainilor uscate si crapate! Trei sicilieni au scapat cu viata dupa ce au primit organe de la o romancaDepistati din timp cancerul la copii!Stresul extrem, noua boala a adultilorCeara din urechi sau cerumenul - semn de sanatateCine mananca cereale nu face cancer de colonNumarul virozelor respiratorii s-a dublatSindromul sufocarii in somn - o afectiune care ascunde alte boliOpt cauze ale caderii paruluiMezelurile agraveaza problemele biliareCaisele, bune pentru sistemul nervos!Infoline gratuit pe probleme de nutritieFaringita – o infectie care ne tine la patSpalatul pe maini va poate salva viata!Andreea vrea sa traiascaIncepe restituirea taloanelor de sanatate pentru bucuresteniCand inima functioneaza cu greutateAdio Distonocalm! Zentiva refuza sa mai fabrice medicamentul Ce ascunde oboseala?
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook