Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Senatorii resping cererea de reexaminare a modificarilor Codului fiscal

Data introducerii: 02-11-2007

Senatorii au respins marti cererea Presedintelui Romaniei de reexaminare a Legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 110/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

In forma aprobata de Parlamentul Romaniei a Legii privind aprobarea OUG nr. 110/2006, alineatul 4 articolul 771 din Codul fiscal prevede ca impozitul datorat la transferul dreptului de proprietate si a dezmembramintelor acestuia „ se calculeaza la valoarea declarata de parti in actul prin care se transfera dreptul la proprietate sau dezmembramintele sale.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Intabularea dreptului de ipoteca si a privilegiului imobiliar Modificarea modificarilor Codului penal si Codului de procedura penalaAsigurarea obligatorie a locuintelor, adoptata de Senat Cadrele didactice castiga in instanta salariul minim de 880 lei Noutati Legislative 06 noiembrie 2007 Senatorii resping cererea de reexaminare a modificarilor Codului fiscalNoutati Legislative 02 noiembrie 2007 Avize si acorduri pentru autorizarea lucrarilor de constructii Aplicarea in Romania a Codului Deontologic al Avocatilor din UERevista de Drept International Privat si Drept ComparatTVA redus pentru produsele ecologice in UE Constituirea Comisiei de Proceduri FiscaleSapte ani puscarie pentru inregistrari ascunse la TVAvocatii din Baroul Bucuresti intrati in profesie in ianuarie 2006 vor putea sustine examenul de definitivat in noiembrie 2007Restituirea sumelor reprezentand CAS de sanatate, platite in plus fata de obligatia fiscala Schimbari majore in noul cod de procedura penalaNoutati Legislative 26 octombrie 2007 Ministerul Justitiei scoate la concurs 139 de posturi de executor judecatoresc Ziua Europeana a Justitiei Civile, pe 25 octombrie Avocat versus Negociator - sau cum o profesie invata de la cealalta
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook