Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Scor Sevilla - Steaua 2 - 1

Data introducerii: 23-10-2007

Fara glorie! Steaua a venit la Seviila in spate cu eliminare din UEFA de anul trecut, cu rugaciunile lui Gigi Becali de la Muntele Athos, cu amintirea locului 3 din sezonul trecut de Champions League si cu promisiuni multe.

Adevarul a fost altul, insa. Sevilla a calcat-o in picioare pe Steaua in prima repriza, iar in minutul 17 avea deja 2-0, dupa golurile lui Kanoute, in minutul 4 si Luis Fabiano, in minutul 17.

In prepriza a doua, Steaua a intrat mai motivata si a stiut mai bine ce vrea. Ovidiu Petre, cel mai injurat jucator de la Steaua in ultima vreme, a marcat pentru 2-1, dar nu a fost de ajuns.

Steaua pierde a treia partida la rand in acest sezon de Champions League si ramane ultimul loc in grupa, cu zero puncte.

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Real Madrid a castigat derby-ul local cu Atletico, scor 2-0Piturca are pe mina 78 de milioane de euroSPECTACOL CU CHIVU SI IBRAHIMOVICRadoi: "Lupta pentru titlu nu s-a terminat"Philippe Leonard, prezent la reunirea echipei Rapid STAN: "SZEKELY PLEACA SIGUR IN STRAINATATE"Adrian Mutu, "jupuit" de Chelsea Londra10.000 DE LEIOPT NUME PE LISTA NEAGRATurcu spune ca Dinamo va promova mai multi jucatori din pepiniera proprieRapidistii au petrecut cu cardurile plineCEL MAI BUN AN!Mutu, premiat si de italieniDICA, SFASIAT DE IMPRESARIMarele MutuHagi - gasit vinovat de Gigi Becali pentru esecurile Stelei«Dau afara sase-sapte oi batrane»Lacatus: 'Gigi i-a protejat pe jucatori!'Nicolita va fi numit "Ambasador Antirasism al Romaniei"Becali: "Doar cu o minune mai putem spera la titlu"
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook