Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Sandero, 3 stele din 5 la protectia pasagerilor

Data introducerii: 03-12-2008

Euro NCAP a evaluat Dacia Sandero dotata cu nivelul de baza al echipamentelor de siguranta, obtinand 3 stele la protectia pasagerilor si o stea la protectia pietonilor, potrivit Wall-Street.

Sandero echipat cu pachetul de siguranta, care este optional pe unele masini, a primit insa 4 stele, la testul frontal obtinand 12 din 16 puncte, la fel ca la cel lateral.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

De unde poti cumpara cele mai ieftine masini din UETaxa auto a intrat in vigoareHonda cauta protagonisti pentru un film de aventuraRovinieta intra in era digitala la varaDacia Duster, in primul clip publicitarInca o sansa pentru Saab. Ecclestone mai incearca o dataPiata auto in 2009: Masini noi vs. masini second-handTopul celor mai cautate masini exclusiviste in RomaniaGM confirma: Saab se inchide!Cat va costa cea mai ieftina masina din lume dupa retehnologizare?Viitorul in auto: Elementele de siguranta mai ieftine, modelele low-cost mai sigurePrimul concurent veritabil pentru Dacia Logan! De la Toyota!Vanzarile Renault si Dacia in Franta, plus 90% in decembrieDacia, locul 3 in topul celor mai fiabile masiniBorbely vrea sa elimine infrigementul pentru taxa autoOFICIAL: Dacia Duster, primul SUV Dacia, in versiune de serie!Dacia pregateste lansarea unor noi modele: un coupe, un mini si un LoganTop: Credite auto in leiOficial: Dacia dezvaluie numele si liniile Duster, cel de-al saselea model al marcii! Piata masinilor noi se duce la vale
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook