Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Salariul minim pe economie ar urma sa fie de 670 de lei

Data introducerii: 18-11-2010

 Salariul minim pe economie ar urma sa fie de 670 de leiIn urma dezbaterii de miercuri pe tema salarizarii unitare, premierul Emil Boc a decis ca salariu minim pe economie sa fie de 670 de lei.

Legea salarizarii va fi trimisa saptamana viitoare in Parlament in vederea asumarii raspunderii Guvernului pe acest proiect.

Emil Boc promite in 2011 cresteri salariale de pana la 15%, pornind de la nivelul de acum al salariilor.

 


Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Firmele, scutite de impozit pe profitul reinvestit si in 2010Cum au supravietuit jucatorii din piata de retail in 2009 OTP Bank Romania lanseaza certificatul de depozit nominativ cu discount Top 10 cele mai mari majorari de capital Pogea: In cazul unei reforme a veniturilor TVA va fi majorata si cota unica mentinutaLeul s-a depreciat vineri la 4,2552 lei/euro, pentru a treia sedinta la rand Moody's: Romania nu va iesi din recesiune pana in 2010Estimari INS: Economia Romaniei a scazut cu 8,8% in trimestrul II din 2009BNR a redus dobanda cheie la 8,5% pe anRomanii se intorc de peste hotare. Cu 40% mai putini bani! Pogea: Numarul taxelor continua sa scadaProgramul "Prima Casa" va include si apartamentele noi, construite prin credit bancar si deja ipotecateING Bank s-a retras din programul "Prima Casa"Locuintele ieftine mai au putin si "ies" din CapitalaConstructia unei locuinte, imposibila prin Prima Casa Economia ar putea reveni pe plus in 2010Boc: Programul "Prima Casa" respecta toate normele UE privind garantiile de statSalariul mediu, in scadere pana la 325 euroRBS: Romania ar putea intra in incapacitate de plataMic ghid de negociere la cumpararea unui apartament
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook