Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Saab, salvata de la faliment: Spiker si GM au semnat documentele finale

Data introducerii: 25-02-2010

Saab, salvata de la faliment: Spiker si GM au semnat documentele finaleSaab a fost salvata de la faliment. Marti, 23 februarie, Spiker si General Motors (GM) au semnat documentele finale pentru tranzactionarea marcii suedeze.


Spiker, mic producator olandez de masini de lux, spune ca acum Saab este pe maini bune si ca firma va depune eforturi sa aduca marca suedeza pe profit.

 

 


Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Citroen C-Crosser se vinde din iarna in RomaniaHSV a implinit 20 de ani Ford Transit urca la 200 CP Buluceala pe masini, la SIABDacia - inca o fabricaFacelift minor pentru Jaguar X-TypeAtentie! noul renault clio break!Audi R8 a fost testatToyota Aigo, cea mai economica masinaConceptul Nissan Round BoxSaturn Astra va aparea in showroom-uri in IanuarieGM dezvaluie reproiectatul Pontiac Vibe 2009Cel mai mare Mini Chevrolet Corvette 2008-primele impresiiTrabant 601 tunatSubaru Exiga Concept, viitorul Legacy?Cele mai bune masini care nu au mai fost facute niciodataAudi A4-drive testFotografii oficiale Honda CR-VPremiere auto la SIAB 2007
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook