Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Romania s-a clasat pe locul trei la Eurovision 2010

Data introducerii: 31-05-2010

Romania s-a clasat pe locul trei la Eurovision 2010Primele trei locuri în finala de sâmbătă seară a Eurovisionului au fost ocupate de Germania, Turcia şi România.

Reprezentanţii României la Eurovision, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu, care au interpretat melodia „Playing with fire”, au obţinut locul trei, reuşind să egaleze performanţa României la Eurovision din 2005, unde Luminiţa Angel şi Sistem au cântat piesa „Let me try”.

Reprezentanţii României au primit 12 puncte doar din partea Republicii Moldova, în timp ce Portugalia, Spania, Norvegia şi Suedia le-au acordat reprezentanţilor ţării noastre câte 10 puncte.

Cu locul obţinut în ediţia 2010 a Eurovision, România s-a clasat automat în Finala Eurovision 2011.

Raluca N.

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Enrique, atacat la concertFlorin Chilian a primit 2.300 lei de la hotii de melodiiRihanna nu vrea sa pozeze nudMaruta: «Nu i-am luat locul lui Teo»Andreea Marin, o gravida sexy!Christina Aguilera a pozat nudMonica s-a certat cu Irinel la Bucharest Fashion WeekCristina Rus se iubeste cu Iulian MogaOana Zavoranu va poza in PlayboyLaura Andresan n-are 12 claseBritney face sex de la 14 aniTurcii o platesc dublu pe GABRIELA CRISTEAParis Hilton, goala in baieJustin Timberlake joaca golf pentru a ajuta copiii saraci Este posibil ca Angelina Jolie s-o piarda pe ZaharaAndreea Antonescu face practica la Penitenciarul RahovaPretul corect pentru Teo: 2.200.000 €Brad si Angelina si-au cumparat o insula in DubaiBrad Pitt o salveaza pe Angelina Jolie de la...rusine! Nunta la Pro TV
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook