Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ Romania nu intra in Schengen pentru ca nu integreaza rromii

Data introducerii: 28-07-2010

Romania nu intra in Schengen pentru ca nu integreaza rromiiPotrivit secretarului de stat pentru afaceri europene din Franţa, Pierre Lellouche, Bucureştiul nu acţionează pentru integrarea romilor, iar în aceste condiţii România nu poate intra în Schengen, chiar în ciuda sumei de 20 de miliarde de euro pe care o primeşte România de la UE în perioada 2007-2013 pentru integrare europeană.

Secretarul de stat a amintit că a fost de două ori în România şi a obţinut de la premierul român promisiunea numirii unui secretar de stat pentru integrarea romilor. "Integrarea propriilor lor cetăţeni", a subliniat oficialul francez.

"De la extinderea către Europa de Est, am descoperit că există în Europa 11 milioane de romi, dintre care 9 milioane au paşapoarte europene. Aceste populaţii trăiesc în situaţii scandaloase, adesea inumane în ţările lor de origine (...) Inserţia lor socială şi economică nu se face. Cu toate acestea, Europa acordă acestor ţări o mulţime de bani", a spus Lellouche.

Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Au pierdut la bursa banii castigati pe campul de luptaAlegerile si criza, ciocanul si nicovala RomanieiSalariul mediu a crescut la 357 euro in luna septembrieCriza financiara mondiala este departe de a se fi incheiatCum poti pierde si avansul, si creditul de casaJaponia, lovita oficial de criza financiara mondialaBursa castiga 2,40% pe o tendinta globala de crestereLumea in criza/Valoarea proprietatilor este in cadere libera'La banca sau la camatar?'... Mai bine in instanta!Becali, Tiriac si Patriciu - cei mai bogati romani in Top 300 Capital 14 Octombrie 2008: Parlamentul European al Intreprinderilor-775 antreprenori preiau controlul Parlamentului EuropeanEuro continua sa castige teren in fata leuluiBursele din Asia cad, ministrii finantelor europene se reunescCastigurile din afaceri cu otel au crescut de 3,2 ori in primul semestru al anuluiMagistrati: Leafa între 4.100 si 7.000 de lei Preturile apartamentelor noi vor creste cu 2,5%Inflatia anuala s-a accentuat in iulie la 9,04%Rompetrol a ieftinit de astazi carburantii cu 6 bani pe litruEuro coboara spre pragul de 3,40 lei, dar poate si creste la fel de repedeCorectie pe piata imobiliara
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook