Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Romania, locul doi in Europa in functie de inegalitatea distributiei veniturilor

Data introducerii: 22-07-2010

Romania, locul doi in Europa in functie de inegalitatea distributiei veniturilorRomania ocupa locul doi in Europa, dupa Letonia, din punct de vedere al inegalitatii distributiei veniturilor, a declarat economistul-sef al BNR, Valentin Lazea.

"Primul pas spre rezolvarea problemei este intelegerea faptului ca nu exista pranz gratuit. Intotdeauna, cineva trebuie sa plateasca atunci cand se fac excese financiare. De regula, oamenii incearca pe toate caile posibile sa faca pe altcinevca sa plateasca pentru consumul lor in exces fata de posibilitati", a spus Lazea la dezbaterea "Romania 2010: constrangerile economico-financiare si imperativele sociale", potrivit MEDIAFAX.

El s-a referit la problemele din Romania din punct de vedere al sectorului public si a prezentat si mai multe strategii generale pentru amanarea rezolvarii problemelor.

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Ce trebuie sa stii despre cumpararea unei locuinteTransportul public al viitoruluiWeb designer – jobul anului 2013Veniturile bugetarilor vor creste cu 8% in iunie, iar cu 7,4% in decembrieTarifele la energie si gaze vor creste - o noua cauza!Cele mai importante business-uri de familie din RomaniaCursul valutar isi continua ascensiunea pe piata financiaraCresc preturileLeul a atins un nou maxim al ultimelor 15 luniCat cheltuie ministerul lui Udrea pentru promovarea turismului?Aurul atinge un nou maximRomania are o crestere economica constantaTopul celor mai scumpe locuinte vandute in S1Romania, vanduta putin cate putin!Pretul caselor de vacanta a scazutReuniune de urgenta impotriva cresterii preturilor la alimente!Harta salariului mediu in recesiune!Obama: SUA s-ar putea scufunda intr-o noua criza financiaraLeul s-a apreciat in raport cu euroDe astazi se ieftinesc carburantii
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook