Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Rezultatele combaterii fraudelor cu fonduri europene

Data introducerii: 23-07-2008

Raportul de activitate al Oficiului European de Lupta Antifrauda - OLAF consemneaza foarte buna cooperare cu autoritatile romane, urmare a infiintarii inca din anul 2005 a unui serviciu de coordonare a luptei antifrauda – Departamentul pentru Lupta Antifrauda – DLAF. Conform Raportului, servicii similare, denumite generic AFCOS (Antifraud Coordination Service), vor fi infiintate in scurt timp in celelalte state in curs de aderare sau candidate, fiind deja o componenta a politicii de extindere care a dat rezultate in cazul Romaniei.

OLAF subliniaza faptul ca numarul actiunilor de control deschise in Romania (aproximativ 15% din totalul cazurilor deschise in 2007) este determinat atat de ratiuni obiective, volumul foarte mare al fondurilor alocate, cat si de gradul de implicare si eficienta autoritatilor romane in depistarea cazurilor de frauda.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

OUG nr. 102/2007 pentru modificarea Legii contabilitatii nr. 82/1991 Se desfiinteaza sau nu DNA?Modificarile Codului de procedura fiscala din 31 august 2007Dosarul Zambaccian il readuce pe Nastase la Inalta Curte de Casatie si JustitieMinistrul Justitiei cere sefului DNA sa explice cum au ajuns imaginile la TVRTraian Basescu nu se va prezenta astazi la Consiliul pentru Combaterea DiscriminariiLege privind interzicerea construirii pe spatiile verzi Peste 150 de procurori vor fi promovati prin concurs in functii de executie Legea contenciosului administrativ - actualizata la 02.08.2007 Juristul sef de la CFR a fost arestat pentru luare de mitaModificari importante Achizitii PubliceNoutati Legislative 08 octombrie 2007 Codul Fiscal s-a modificat din nouCompletarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscalDirectorul Direcţiei Asistenţă Juridică din cadrul CNCF CFR, cercetat pentru luare de mităMinisterul Justitiei invita UNBR la dezbaterea privind noul Cod Penal Avocatii europeni si-au dat acordul privind Constitutia Europeana Regulamentul privind supravegherea modului de atribuire a contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii Regulamentul de organizare si desfasurare a examenului de notar public pentru notarii stagiari si a concursului pentru ocuparea locurilor vacante de notar publicOrdonanta de urgenta a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul strainilor in Romania
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook