Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Relatia proprietar - chirias va fi reglementata printr-o lege speciala

Data introducerii: 18-03-2008

Raportul dintre proprietar si chirias va fi reglementat printr-o lege speciala, care aduce o serie de noutati in privinta duratei contractelor de inchiriere, a cuantumului chiriei si a drepturilor si obligatiilor partilor.

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) a elaborat un pachet legislativ in domeniul locativ, lansand recent, in dezbatere publica, proiectul noii legi a locuintelor si al legii privind inchirierea locuintelor.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Alegeri locale 2008. Presedintele BE Bucuresti a demisionatOrdin de restrictie, in cazul violentei in familie Manuale de cooperare judiciara in materie civila, comerciala si penalaInca 8 amenzi pentru SPAMLista interzisa in salile de fitnessEgalitatea de tratament intre femei si barbatiDespre Specializarea Avocatilor in RomaniaRegistrul Comertului: Noi formulare pentru inregistrare si autorizare A demisionat Franco FrattiniSalariul mediu in luna martie 2008Firmele se vor putea inregistra online in Registrul Comertului Valabilitatea contractului individual de muncaLEGALIS - biblioteca juridica on-lineConceptul de Libera Circulatie in EuropaZi nelucratoare pentru bugetari: 2 Mai 2008Plangere penala formulata de angajator. Efecte Tranzactiile imobiliare care depasesc 10.000 euro s-ar putea face prin virament bancar Promovarea femeii slabe se pedepsesteRestituirile de bani din taxa auto ar putea incepe din toamna Salariul mediu a scazut cu peste 5%, in februarie
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook