Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Relatia proprietar - chirias va fi reglementata printr-o lege speciala

Data introducerii: 18-03-2008

Raportul dintre proprietar si chirias va fi reglementat printr-o lege speciala, care aduce o serie de noutati in privinta duratei contractelor de inchiriere, a cuantumului chiriei si a drepturilor si obligatiilor partilor.

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) a elaborat un pachet legislativ in domeniul locativ, lansand recent, in dezbatere publica, proiectul noii legi a locuintelor si al legii privind inchirierea locuintelor.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Alegerea Decanului Baroului Bucuresti a fost contestata. Textul integralPersoana fizica autorizata - calitatea de angajator Modificari privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publiciSalariu. Cost munca. Statistica detaliata la nivelul intregii tariAutovehiculele poluante ar trebui sa mearga mai incetisorStimularea angajarii somerilorOferta bancilor cu scadenta la 5 ani a fost respinsa de MEF Cooperarea transfrontaliera in domeniul combaterii criminalitatiiPersoanele fizice si persoanele juridice autorizate isi vor putea plati impozitul cu cardul, de la 1 octombrie S-a incheiat admiterea la Academia de PolitieRegulament ref. exportul si importul de produse chimice periculoaseDaniel Morar isi doreste un nou mandatBritney Spears plateste pensie alimentaraZiua Imnului NationalOcuparea fortei de munca in statele UEPublicitatea inselatoare si publicitatea comparativaRezultatele combaterii fraudelor cu fonduri europeneLege pentru interzicerea completa a fumatului. ExperimentClauza de neconcurenta. MotorolaO noua promotie de absolventi ai Academiei de Politie
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook