Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Razboiul gazelor continua. Ucraina blocheaza livrarile de gaz catre Europa

Data introducerii: 14-01-2009

Ucraina bloca marti reluarea tranzitului de gaz rusesc spre Europa, acuzand Gazprom ca ii impune "conditii de tranzit inacceptabile", situatie calificata de Uniunea Europeana drept "foarte grava" si imposibil de scuzat.

La doar cateva ore dupa ce anuntase redeschiderea partiala a vanelor pentru a aproviziona Europa, Moscova a anuntat brusc ca gazul nu circula. La scurt timp, Kievul a confirmat ca blocheaza tranzitul.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cum ne 'vinde' Guvernul catre FMIFirmele care angajeaza someri, scutite sase luni de la plata contributiilorBucurestiul, cel mai atractiv oras din Europa de Est pentru investitoriVin vremuri bune: Perioada grea pentru finantarea Romaniei a trecutPatriciu refuza sa fie audiat in dosarul RompetrolLa ce preturi vor putea fi cumparate locuintele ANL?Solutie de avarie: rata mai mica la banca, pe termen lungCastigul salarial mediu net a crescut cu 8,1% in decembrieCe-ar fi fost daca nu si-ar fi bagat coada Prima casaTop 5 tendinte pe piata fortei de munca in 2010Bogati ai Romaniei feriti-va! Fiscul e cu ochii pe voi!Leul castiga teren: 4,11 lei/euro, nou maxim al ultimului anTop 10: Scenarii controversate pentru 20102010, anul reflatiei: Cum va evolua economia Romaniei?Credeati c-am scapat? Forfetarul revine!Inceput de an in forta pentru moneda nationala. Leul, la maximul ultimelor 8 luni!Vladescu a pus gand rau bogatanilor: Vrea impozit special pentru averile mariFinantele schimba din pix cresterea cu 40% a cheltuielilor de personal intr-o diminuareLeul prinde aripi: Cursul, la minimul ultimelor 7 luni si jumatatePrima Casa continua si in 2010
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook