Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Ramona Gabor, dezolata: 'Nu ma iubeste nimeni!'

Data introducerii: 23-01-2009

Proaspat "tunata” in cabinetul esteticianului, Ramona a plecat si in cautarea lui Fat-Frumos, cel despre care noi toti credeam ca este Catalin Plapcianu, acelasi care a dus-o de Revelion intr-o vacanta de 5 stele in Dubai.

Gabor ne asigura ca nu-l iubeste pe individ si nici pe cel de-al doilea posibil pretendent, Claudiu Patrascu, si este convinsa ca nici ei nu-i poarta sentimente marete. Sora lui Moni regreta ca, in afara de familie, nu o iubeste nimeni sincer si dezinteresat.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

In pasi de salsa. Monica Columbeanu, sexy pe ringul de la 'Dansez pentru tine'Transplantul a reusit! Organismul lui Cristi Minculescu a acceptat ficatul sotieiInterpretul lui Darth Vader este bolnav de cancerCui datoreaza Ilinca Vandici revenirea in televiziuneE oficial: Madonna, pentru prima data in Romania!Si totusi Michael se intoarceGheorghe Zamfir iubeste o femeie cu 44 de ani mai tanaraFostul sot al Mirabelei Dauer: 'Am batut-o cu fierul de calcatMichael Jackson putrezeste de viuMirabela Dauer si-a abandonat copilul la doi aniAngelina Jolie urmeaza un tratament pentru a fi din nou mamicaAnda Adam traieste o iubire adolescentinaRamona Gabor, dezolata: 'Nu ma iubeste nimeni!'Patrick Swayze s-a intors acasaAlina Plugaru a ajuns la Urgenta, in stare criticaIon Tiriac este bunic pentru a doua oaraTatal Andreei Balan este un impostorRamona Gabor, Ilinca Vandici sau Dana Savuica nu mai au loc de muncaMonica Columbeanu, cu ochii in lacrimi de ziua eiIulia Vantur si-a dat jos silicoanele
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook