Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ REDACTIA BBC IN LIMBA ROMANA SE INCHIDE LA 1 AUGUST

Data introducerii: 01-08-2008

Reprezentanţii BBC World Service au anunţat că vor închide redacţia în limba română. Radio BBC România, care transmite aproape 4 ore pe zi şi beneficiază de o pagină de internet proprie, urmează să-şi înceteze emisia la 1 august 2008, după 68 de ani de activitate continuă. Redacţia în limba română este ultima din BBC World Service într-o limbă alta decât limba engleză, care mai transmite în prezent într-o ţară membră a Uniunii Europene, precizează BBC Romanian.com.

Structura BBS WS a fost reevaluată din prisma bugetului instituţiei, care a fost stabilit pentru anii 2008-2011, împreună cu guvernul din Marea Britanie, în octombrie 2007.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Japonia din filme, la CinematecaA murit scriitorul Frank McCourtA murit profesorul Petre AlexandrescuFilme "sub clar de luna"Tineretea revine la CostinestiSemnificatii istorice pentru 9 iulieBrasovul gazduieste primului festival Fringe din Romania Ateliere de vara la MTR!Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, la Teatrul NationalRusaliile, ziua īn care a luat fiinta prima comunitate crestinaTuculescu si Pallady, peisajele departarii la BrukenthalZiua Internationala a MuzeelorVizite gratuite la casele memoriale din BucurestiInima Reginei Maria se īntoarce la BranKenny G canta muzica latino la saxofon, in BucurestiNatura moarta cu nepot obez, cea mai buna piesa a anului 2008 Clayderman isi mai incearca o data norocul: va canta la Targu MuresMoartea in costum de businessTop 10 orase cu arhitectura unicaArcul de Triumf va fi din nou transformat in muzeu
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook