Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ REDACTIA BBC IN LIMBA ROMANA SE INCHIDE LA 1 AUGUST

Data introducerii: 01-08-2008

Reprezentanţii BBC World Service au anunţat că vor închide redacţia în limba română. Radio BBC România, care transmite aproape 4 ore pe zi şi beneficiază de o pagină de internet proprie, urmează să-şi înceteze emisia la 1 august 2008, după 68 de ani de activitate continuă. Redacţia în limba română este ultima din BBC World Service într-o limbă alta decât limba engleză, care mai transmite în prezent într-o ţară membră a Uniunii Europene, precizează BBC Romanian.com.

Structura BBS WS a fost reevaluată din prisma bugetului instituţiei, care a fost stabilit pentru anii 2008-2011, împreună cu guvernul din Marea Britanie, în octombrie 2007.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

"432" n-a luat Globul de Aur„Cinematograful“ francez in epoca iluministaHipopotami la Nottara „Nunta muta“ se termina in februarieMUNGIU S-A PLANS AMERICANILOR DE LIPSA CINEMATOGRAFELOR DIN ROMANIA “Orbitor” si “Jiquidi” - cartile anului 2007Locuinta lui Charlie Chaplin devine muzeuBucurestii de altadata: o carte la pretul unei reviste FRAGMENTE DE CARTE: "Versetele satanice"Oferta de Ajun: acasa la Iisus sau la Mos Craciun?Craciun vienez cu artisti din PragaActorul Ioan Fiscuteanu a fost inmormantat cu onoruri militareSpectacol MADE in ROMANIANumarul ascultatorilor de radio a crescut cu aproape 84.000, in 2007 fata de 2006O mica mare bucurie in preajma CraciunuluiDiscriminarea romilor, subiectul unui concurs de scurtmetrajeMungiu, pe covorul rosuMungiu si Malaimare Jr., nominalizati la Independent Spirit AwardsTopul cartilor la Gaudeamus S-a stins coregraful Maurice Bejart
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook