Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Primul concurent veritabil pentru Dacia Logan! De la Toyota!

Data introducerii: 06-01-2010

Primul concurent veritabil pentru Dacia Logan! De la Toyota!Niponii au dezvaluit, in India, un model low-cost, care va concura cu Dacia Logan.

Desi Loganul este de aproape 6 ani pe piata, nimeni nu a reusit sa ofere pana acum o alternativa viabila pentru acest model. Si nu este vorba de lipsa de interes pentru aceasta zona de pret, pentru ca Logan nu mai este deloc un produs consumat doar pe pietele in dezvoltare. Criza de pe piata auto a generat o explozie a vanzarilor si in vestul Europei. Iar acest lucru a atras atentia producatorilor mari, noteaza Sotto.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Nissan GT-R la Salonul Auto de la TokyoDiesel pe Type R?In Romania, vanzarile de autoturisme au sarit de 225 de mii de unitatiAlfa Romeo lanseaza o noua cutie automataBMW il aduce pe Concept 1 tii la TokioNoi informatii despre Volkswagen up!WinnerBus, autocare asamblate in China pentru RomaniaFord va face spectacol la SEMACel mai vechi Rolls din lume intra in licitatieTop 5 motive sa nu va cumparati masinaCodulrutier.ro te face soferPrimele imagini cu Audi A1 concept Logan Pick-up, urmasul vechiului Papuc Audi A4 a pasit in RomaniaGuvernul este oprit temporar de UE sa vanda Automobile CraiovaSkoda Fabia Combi a fost lansata la SIAB Alfa Romeo 8C CompetizionePetrom lanseaza noua gama de uleiuri Petrom Motor Oil Divizia Bentley sprinteaza in RomaniaSutil neaga zvonurile despre Toyota
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook