Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Primul concurent veritabil pentru Dacia Logan! De la Toyota!

Data introducerii: 06-01-2010

Primul concurent veritabil pentru Dacia Logan! De la Toyota!Niponii au dezvaluit, in India, un model low-cost, care va concura cu Dacia Logan.

Desi Loganul este de aproape 6 ani pe piata, nimeni nu a reusit sa ofere pana acum o alternativa viabila pentru acest model. Si nu este vorba de lipsa de interes pentru aceasta zona de pret, pentru ca Logan nu mai este deloc un produs consumat doar pe pietele in dezvoltare. Criza de pe piata auto a generat o explozie a vanzarilor si in vestul Europei. Iar acest lucru a atras atentia producatorilor mari, noteaza Sotto.

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Aveti masina, aveti garaj, dar o usa buna la garaj aveti?Sfaturi practice pentru inchirierea fara probleme a unei masini in strainatateAtentie, soferi! Politia da amenzi pentru lipsa trusei medicale, a stingatorului sau a triunghiurilor reflectorizanteOficial: Noul BMW Seria 1 in 3 usiNoul Cod Rutier: Permis de conducere de la 17 aniBMW X6 M50d - Teaser VideoFerrari 458 Spider a fost prezentat oficial astazi si in RomaniaNoul Ferrari 458 SpiderTaxa auto, majorata cu 50%Dacia se situeaza pe locul al doilea in Romania intr-un top al companiilor responsabileCum scapi de oboseala de la volan?Cat costa taxa de drum in tarile Europei si care sunt amenzileDe ce sunt masinile germane limitate la 250 km/hMuzeul Ferrari isi deschide portile pentru RomaniaDacia Duster cu probleme de stabilitate?! Petrom da startul scumpirilor de carburantiNoul Ferrari 458 Italia este testat la Top GearCum e mai avantajos sa cumperi o masina? Credit sau leasingTesteaza un Ferrari in Mamaia, de maine!Chevrolet vinde modelul electric Volt cu 41.000 dolari in SUA
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook