Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Prima televiziune juridica va fi lansata online pe 8 februarie

Data introducerii: 05-02-2010

Prima televiziune juridica va fi lansata online pe 8 februarieJuridic TV, prima televiziune dedicată informării juridice a populaţiei, va fi lansată online pe 8 februarie şi va difuza un program zilnic, 24 de ore din 24, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii casei de avocatură Coltuc, care finanţează proiectul.

Potrivit reprezentanţilor casei de avocatură Coltuc, postul Juridic TV difuzează în prezent câteva programe şi va avea grila definitivă din 8 februarie, odată cu lansarea oficială.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Alegerea Decanului Baroului Bucuresti a fost contestata. Textul integralPersoana fizica autorizata - calitatea de angajator Modificari privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publiciSalariu. Cost munca. Statistica detaliata la nivelul intregii tariAutovehiculele poluante ar trebui sa mearga mai incetisorStimularea angajarii somerilorOferta bancilor cu scadenta la 5 ani a fost respinsa de MEF Cooperarea transfrontaliera in domeniul combaterii criminalitatiiPersoanele fizice si persoanele juridice autorizate isi vor putea plati impozitul cu cardul, de la 1 octombrie S-a incheiat admiterea la Academia de PolitieRegulament ref. exportul si importul de produse chimice periculoaseDaniel Morar isi doreste un nou mandatBritney Spears plateste pensie alimentaraZiua Imnului NationalOcuparea fortei de munca in statele UEPublicitatea inselatoare si publicitatea comparativaRezultatele combaterii fraudelor cu fonduri europeneLege pentru interzicerea completa a fumatului. ExperimentClauza de neconcurenta. MotorolaO noua promotie de absolventi ai Academiei de Politie
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook