Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Presiuni pe pretul alimentelor

Data introducerii: 21-02-2008

Încetinirea avansului economic mondial va avea un impact limitat asupra pieţelor alimentelor şi energiei, dar pe termen lung se va produce o amplificare a presiunilor inflaţioniste în agricultură, potrivit participanţilor la o conferinţă pe tema investiţiilor organizată la Londra, transmite Reuters.

Preţurile unor produse agricole precum trestia de zahăr şi cerealele au crescut, de la sfârşitul anului trecut, alimentate de investiţiile speculative ale fondurilor de investiţii şi estimările de creştere a cererii.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Salariatii de la Dacia ameninta cu greva generalaDolarul la minim, petrolul la maximLeul a pierdut peste 3 baniEuro a depasit pragul psihologic de 1,56 dolariPreturile alimentelor, dictate de retaileriVin banii pentru agricultura. Fermierii romani pot primi 200 milioane de euro din fondurile europene in luna martieRomania in top 10 la inflatieRomania, pe locul 7 la capitolul inflatie in Uniunea EuropeanaPretul petrolului a depasit 102 dolari pe barilSpaniolii vor sa construiasca un oras nou pe DunareAlarma de gradul zero pentru inflatie: si 2008 va fi an secetos! Presiuni pe pretul alimentelorPloaia redreseaza agricultura in 2008Investitiile straine directe in Romania au depasit 7 mld. euro in 2007Deficitul de cont curent a crescut cu 66,1% in 2007, ajungand la 16,87 miliarde euro Isarescu: Euro ramane sus anul acestaInflatia anualizata a ajuns in ianuarie la 7,26%Deficit comercial in crestere - 21,5 miliarde de euro in 2007Compania Pomponio vrea sa se listeze la BVBFrauda BRD nu va afecta imaginea sectorului bancar
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook